53 Totaal opgehaald
Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
Start actie Zelf een actie opzetten? Of deelnemen aan een bestaande actie? Start actie
Dit project is gesloten

5K

Wat gaaf dat je de 5K wilt gaan lopen!

 

Na twee succesvolle edities hebben we de inschrijving iets veranderd, zodat je nu ook donaties kan inzamelen bij vrienden, familie, collega’s en kennissen, omdat jij je met je gezonde spieren inzet voor kinderen met zieke spieren!

Via ‘Start actie’ kan je een individuele of teampagina aanmaken. Een team is leuk samen met je collega’s of vrienden. Vervolgens kan je heel makkelijk via de site donaties inzamelen. Dit is overigens niet verplicht, maar wordt wel heel erg gewaardeerd.

We vragen geen inschrijfgeld, enkel een donatie van minimaal € 10,-. Alle donaties gaan volledig naar Spieren voor Spieren! Geld dat wordt geïnvesteerd om samen sneller naar diagnose en behandelingen te kunnen bij kinderen met een spierziekte. Het uiteindelijke doel is alle spierziekten bij kinderen te verslaan.

 

Het parcours is een rondje Máxima Kanaal, vanaf het Bos via sluis Hintham naar sluis Empel en terug. Het parcours is geheel autovrij en loopt door het prachtige Natuurpark. Het is een mooi vlak en snel parcours, ideaal om na de vakantie weer eens in actie te komen. 

De verfrissing bij de finish en het ijsje na afloop wordt aangeboden door sponsor Accon avm en het is voor en na afloop goed toeven in hun pand aan de Burg. Burgerslaan 44 te Rosmalen. Je kunt er parkeren voor de deur en er is ruim voldoende omkleedgelegenheid voor dames en heren. Andere sponsoren zijn Run2Day Den Bosch en Optimum Change.

De Maximale10 wordt georganiseerd vanuit de Bossche Business Runners, de Central Park Runners en de Accon Draverts. In 2019, de eerste editie van de Maximale10, stonden er maar liefst 85 lopers aan de start en hebben we €1.250,- opgehaald voor het goede doel. In 2020 liepen er al 200 lopers mee en hebben we €2.900,- opgehaald. Graag willen we met jouw hulp dit overtreffen.

De Maximale10 is een relatief nieuwe loop op de hardloopkalender, met veel mooie ingrediënten om er een jaarlijkse traditie & loopfeest van te maken. Om zoveel mogelijk geld voor Spieren voor Spieren op te halen, gaan we niet adverteren o.i.d. We waarderen het zeer als jij mee wilt helpen aan het 'Sneeuwbal effect': We hopen dat iedereen een loopmaatje meeneemt, samen met zijn loopgroep komt en/of tamtam maakt binnen je bedrijventeam.

In het parcours zitten een paar unieke elementen, zoals onze El Toro Loco (waardoor niemand gaat afsnijden bij brug Empel), de Fata Morgana brug (zijn we er al?!), de cheerzone bij km 6 en een heel klein maar pittig stukje trail bij sluis Empel.

Tijdwaarneming vindt via Strava plaats. Er zijn ludieke prijzen voor de eerste man, de eerste vrouw, de eerste Accon Dravert, het eerste Business Team en de Rode Lantaarn.Sámen alle spierziekten bij kinderen verslaan
Minke Booij, directeur van stichting Spieren voor Spieren: “Samen kunnen we een sterke vuist maken voor kinderen met een spierziekte. Spieren voor Spieren gaat tot het uiterste om spierziekten bij kinderen te verslaan. Maar het duurt vaak nog te lang voor er een diagnose is en voordat ze profijt hebben van nieuwe behandelingen.
Kinderen met een spierziekte kunnen niet wachten. Elke dag met een spierziekte is er een te veel. Spieren voor Spieren verbindt en activeert kennis en kracht om sneller diagnose en behandelingen mogelijk te maken. Daar is veel geld voor nodig.

Het zou geweldig zijn als de deelnemers van de Maximale10 geld willen inzamelen bij bijvoorbeeld vrienden, familie, collega’s en bekenden. Op deze manier komt genezing voor kinderen met een spierziekte sneller dichterbij, zoals bij Guus dat jullie in bijgevoegd filmpje zullen zien.

De samenwerking met de Maximale10 past helemaal binnen ons DNA. Dat de deelnemers hun gezonde spieren in gaan zetten voor kinderen met zieke spieren, vind ik fantastisch! Het is ongelofelijk belangrijk dat sportieve mensen zoals jullie aandacht vraagt voor onze missie. Alleen samen kunnen we alle spierziekten bij kinderen verslaan.”

 

Met sportieve groet,

Namens de Bossche Business Runners, de Central Park Runners en de Accon Draverts,

Erik van der Most.

 

PS Heb je nog vragen? Nadere info gewenst? Mijn email is ErikvdMost@outlook.com of bel 06 - 53 39 06 54

 

Doe je mee?
Wil jij ook een bijdrage leveren door je gezonde spieren in te zetten?

Kom in actie, klik hierboven op de oranje button ‘Start actie’ en maak een pagina aan als individu en/of als team! Thx!


Laatste donaties

Ellie

29-08-2021 | 14:19

Anoniem

27-08-2021 | 13:49

Linda

25-08-2021 | 13:37

Anoniem

23-08-2021 | 12:26

Dolly

20-06-2021 | 17:32

Maximaal genieten! Ik heb dr zin in! 😎